Idrotten ska vara för alla och vi vill bidra att öka idrottandet i hela landet!

Idrott ska vara för alla och vi vill bidra till att öka idrottandet i hela Sverige!

Om oss

Allt fler förstår och är medvetna om vikten av träning och vilken positiv effekt den har både för kropp och sinne. Fler tar sig tid att motionera och är mer öppna för att testa på nya idrotter och det är aldrig för sent att börja. Vi tror också att Up For Sports möjliggör för de som tycker det är svårt att komma igång och hitta nya och lämpliga träningsformer att på ett enklare sätt hitta ett träningspass eller prova på en ny sport. Bra också för barn som vill prova på en ny sport utan att behöva anmäla sig till en terminskurs.

Det är helt gratis att använda Up For Sports, både för tränare och sportutövare. Över 60 sporter finns reprsenterade och inkluderar hela Sverige.

  • Hitta och boka tränare eller utövare smidigt och enkelt
  • Lägg själv ut förfrågningar för andra att boka
  • Få mail varje gång ett träningspass eller förfrågan läggs upp i sporter du är intresserad av

Vill du veta mer eller har du frågor, kontakta oss!

Sverige Sportar

Vill du vara med och bidra till att ge svenska folket chansen att komma igång med aktiviteter och sport, prova på en ny sport, få ny insperation till sin träning?

Då kan du stödja initiativet "Sverige Sportar" genom att swisha in ditt bidrag. Alla bidrag går oavkortat till tränare som utför gratis-pass. Tränare i över 60 sporter och hela Sverige kan ta del av bidragen om de erbjuder träningspass gratis. Tränaren bestämmer målgrupp för passet - på upforsports.se kan alla registrea sig och ta del av utbudet av träningspass, helt gratis!

Läs mer om initiaivet här! Sverige Sportar

Ambassadör för Up For Sports

Tränare och sportutövare! Brinner du för sport och vill vara med och ge din support till arbetet att göra idrotten mer tillgänglig, för alla.

Bli en ambassadör för Up For Sports!

Lär mer här!

Våra samarbetspartners