Idrotten ska vara för alla och vi vill bidra att öka idrottandet i hela landet!

Idrott ska vara för alla och vi vill bidra till att öka idrottandet i hela Sverige!

Om oss

Allt fler förstår och är medvetna om vikten av träning och vilken positiv effekt den har både för kropp och sinne. Fler tar sig tid att motionera och är mer öppna för att testa på nya idrotter och det är aldrig för sent att börja. Vi tror också att Up For Sports möjliggör för de som tycker det är svårt att komma igång och hitta nya och lämpliga träningsformer att på ett enklare sätt hitta ett träningspass eller prova på en ny sport. Bra också för barn som vill prova på en ny sport utan att behöva anmäla sig till en terminskurs.

Det är helt gratis att använda Up For Sports, både för tränare och sportutövare. Över 60 sporter finns reprsenterade och inkluderar hela Sverige.

  • Hitta och boka tränare eller utövare smidigt och enkelt
  • Lägg själv ut förfrågningar för andra att boka
  • Få mail varje gång ett träningspass eller förfrågan läggs upp i sporter du är intresserad av

Vill du veta mer eller har du frågor, kontakta oss!

Vi ställer oss bakom Generation Pep

Fysisk aktivitet och hälsosamma matvanor gör att vi mår bra här och nu, och är dessutom två av de mest effektiva sätt som finns att förebygga framtida sjukdom och ohälsa. Goda vanor grundläggs tidigt och det borde därför vara en självklarhet att alla barn och unga ges samma förutsättningar till en aktiv och hälsosam livsstil. Så ser verkligheten inte ut. Bara tre av tio unga kommer upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 minuter per dag, och bara en av tio äter tillräckligt mycket grönsaker, frukt och bär.

Detta vill vi vara med och förändra! Därför ställer vi oss bakom Generation Peps vision – att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation, startad på initiativ av Kronprinsessparet.